Κατηγορίες Προϊόντων

Ελλάδα 2.0 και Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Στις μέρες μας, μία από τις πιο σημαντικές προκλήσεις που βιώνουμε στον κόσμο των επιχειρήσεων αφορά την Ψηφιακή Επανάσταση, η οποία έχει ξεκινήσει από το 1980 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Ο όρος επανάσταση αναφέρεται στις σαρωτικές αλλαγές τις οποίες έχει επιφέρει η πληροφορική και η τεχνολογία των επικοινωνιών. Σήμερα, η πανδημία που ήρθε και συντάραξε τις ζωές όλων μας έφερε ξανά στην επιφάνεια την ανάγκη για ψηφιακή τεχνολογία τόσο για την αντιμετώπισή της πανδημίας όσο και για τη συνέχιση των λειτουργιών εν μέσω αυτής. Οι ψηφιακές λύσεις δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες και είναι απαραίτητες για τη διασφάλιση της ανάκαμψης της οικονομίας τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και παγκοσμίως. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Recovery and Resilience Facility - RRF) που θέτει σε εφαρμογή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα, ο δεύτερος πυλώνας του σχεδίου Ελλάδα 2.0 δημιουργεί τόσο προκλήσεις όσο και μεγάλες ευκαιρίες στον κλάδο των επιχειρήσεών μας.

Ως Professional Services, βρισκόμαστε πάντα στην καρδιά των εξελίξεων και επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην «ψηφιακή ωριμότητα» τόσο των επιχειρήσεων όσο και του Δημοσίου. Μέσα από ένα εύρος επιλογών που αφορούν τις νέες τεχνολογίες των Internet Of Things, Cloud, Cybersecurity κτλ, η εταιρία μας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις και συνεχή υποστήριξη στην προσπάθεια ψηφιακού μετασχηματισμού των συνεργατών της.

Συγκεκριμένα, μια ολοκληρωμένη λύση που παρέχουμε και αφορά τόσο την προμήθεια εξοπλισμού όσο και την after sales υποστήριξη είναι η Cloud λύση της εταιρείας EnGenius. Η λύση αυτή αφορά τόσο switches όσο και accesspoints, τα οποία είναι διαχειρίσιμα εξολοκλήρου απομακρυσμένα με χρήση του δωρεάν Cloud Controller της Engenius. Με αυτό τον τρόπο, για οποιαδήποτε παραμετροποίηση ή έλεγχο δεν απαιτείται φυσικη παρουσία τεχνικού στο χώρο του τελικού πελάτη.

Λόγω των νέων συνθηκών απομακρυσμένης εργασίας ολοένα και περισσότερες εταιρείες και επιχειρήσεις χρήζουν VPN σύνδεσης. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με χρήση UTM Firewall της  εταιρίας ENDIAN. Με τη λύση αυτή, το εταιρικό δίκτυο είναι προστατευμένο από κακόβουλο λογισμικό και επιθέσεις hacking, παρέχοντας ασφαλή απομακρυσμένη σύνδεση στο δίκτυο της εταιρείας σε όποιο μέλος της την χρειάζεται.

Τέλος, μια ανάγκη την οποία καλούμαστε να ικανοποιήσουμε είναι η απομακρυσμένη επικοινωνία με τη χρήση του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας. Εδώ έρχεται η XORCOM, η οποία κατέχει ηγετικό ρόλο εδώ και χρόνια στον χώρο των τηλεφωνικών κέντρων (PBX), να προσφέρει την δική της cloud εφαρμογή. Την εφαρμογή αυτή μπορούμε να εγκαταστήσουμε στα smartphones και έτσι να είμαστε πάντα συνδεδεμένοι και να δεχόμαστε εισερχόμενες αλλά και να πραγματοποιούμε  εξερχόμενες κλήσεις με χρήση του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας αλλά και των προσωπικών εσωτερικών αριθμών μας οπουδήποτε και εάν βρισκόμαστε.

 

PROFESSIONAL SERVICES INTEGRATED NETWORKING AND POWER SOLUTIONS © 2024