Κατηγορίες Προϊόντων

Σημαντική βράβευση της PLANET Industrial 5G NR IoT Gateway σειράς!

Διάκριση της σειράς PLANET Industrial 5G NR IoT Gateway με το βραβείο  "2022 Taiwan Excellence Award"

 

Η σειρά ICG-2515-NR είναι η πρώτη Industrial IoT Gateway σειρά που ενσωματώνει 5G NR, Wi-Fi 6 τεχνολογία και πολλές ακόμα τεχνολογίες. Τα μοντέλα της σειράς αυτής διαθέτουν industrial-grade SSL/IPSEC VPN encryption, cybersecurity και user authentication για αυστηρή προστασία και ασφάλεια δικτύου. Επιπλέον, η σειρά αυτή υποστηρίζει PLANET cloud-based Network Management System και CloudViewer app, με αποτέλεσμα οι ΙΤ υπεύθυνοι να έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν σε real-time τη λειτουργία του δικτύου απομακρυσμένα.

Με στόχο την ευέλικτη αξιοποιήση των 5G δικτύων σε διαφορετικές απαιτήσεις, η ICG-2515-NR σειρά διαθέτει basic version (ICG-2515-NR), Wi-Fi 6 version (ICG-2515W-NR) καθώς και PoE+ version (ICG-2515PW-NR). Τέλος, η PLANET, έχοντας πάντα σαν στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, σχεδίασε την ICG-2515PW-NR σειρά με τέτοιον τρόπο ώστε να διαθέτει αποκλειστικά energy-saving λειτουργίες.

 

Τη βραβευμένη σειρά, όπως και όλες τις λύσεις της PLANET, μπορείτε να βρείτε στην Professional Services, αποκλειστικό διανομέα στην Ελλάδα.

 

PROFESSIONAL SERVICES INTEGRATED NETWORKING AND POWER SOLUTIONS © 2024