Κατηγορίες Προϊόντων

ΝΕΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ PLANET!

                                                 Planet Logo

Νέα προϊόντα Μάρτιος 2016!

Αποτελεσματική και οικονομική  PoE  λύση σε πραγματικό χρόνο.

 To PLANET FGSD-1022VHP είναι μια ιδανική Plug and Watch  λύση  που παρέχει σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση της κατάστασης και άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσω της LCD οθόνης  βελτιώνοντας έτσι την αποδοτικότητα της εργασίας και την ποιότητα.

Το  FGSD-1022VHP είναι εξοπλισμένο με  8 10/100BASE-TX θύρες χαλκού διαθέτοντας  30-watt 802.3at PoE+, 2 Gigabit TP/SFP combo θύρες και 120-watt προϋπολογισμένη ισχύ Poe , ικανοποιεί την απαίτηση της επαρκούς τροφοδοσίας PoE για HD IP surveillance. Προσφέρει επίσης μια desktop αξιόπιστη λύση για την ανάπτυξη των PoE δικτύων στις μικρές επιχειρήσεις.

Οθόνη LCD για πραγματικό χρόνο PoE χρήσης  και Σύστημα Απεικόνισης Κατάστασης

Η οθόνη LCD του FGSD-1022 VHP δείχνει τον PoE φόρτο για κάθε πόρτα, τον συνολικό PoE φόρτο χρήσης καθώς επίσης και την κατάσταση του συστήματος. Με την ολοκαίνουρια οθόνη LCD ο χρήστης είναι ικανός να λάβει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας του PoE σε πραγματικό χρόνο.

Καινοτόμες Port-based VLAN επιλογές και εξ ΄αποστάσεως επέκταση                        

Οι PoE  θύρες του FGSD-1022 VHP μπορούν να απομονωθούν η μια από την άλλη ή να στείλουν το PoE σε μια απόσταση πάνω από 250m ξεπερνώντας έτσι το όριο των100m του UTP Ethernet καλωδίου μέσω ενός DIP switch

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ανθεκτική IP κάμερα PTZ για απαιτητική επιτήρηση             

Η PLANET ICA-E6260 είναι μια υψηλής  απόδοσης εξωτερική PTZ κάμερα παρακολούθησης. Περιλαμβάνει προηγμένη αυτόματη παρακολούθηση σχεδιασμένη για τις εφαρμογές  και των πιο απαιτητικών χρηστών παρακολούθησης βίντεο. Με την ισχυρή εικόνα 1080p στα 60 fps,  360º και 33x οπτικό zoom επιτρέπει την παρακολούθηση αντικειμένων από μακριά με μεγάλη λεπτομέρεια. Η ICA-E6260 έχει ένα IP67-rated περίβλημα που μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε σκληρή θερμοκρασία που κυμαίνεται από -40ºC έως 55ºC.

Αποτελεσματική επιτήρηση για κάλυψη ευρείας  περιοχής

Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία αυτόματου εντοπισμού, ένα κινούμενο αντικείμενο στο πεδίο της κάμερας μπορεί να ανιχνευθεί αυτόματα και να ακολουθηθεί  μεγεθυμένο και εστιασμένο . Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές σε μη επανδρωμένες εγκαταστάσεις βίντεο παρακολούθησης με ρυθμίσεις  αυτόματης καταγραφής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Contact

Kataskevastikoi Oikoi

 

 

 

 

 

PROFESSIONAL SERVICES INTEGRATED NETWORKING AND POWER SOLUTIONS © 2024