Κατηγορίες Προϊόντων

ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ PLANET!

 
 

VPA-100

Το  σύστημα διαχείρισης ήχου VPA-100 συνεργάζεται με το υπάρχον IP PBX για να παρέχει μονομερή μετάδοση ήχου.O 3.5-watt ενισχυτής παρέχει στο μεγάφωνο κάλυψη για ολόκληρο το δωμάτιο ή τον όροφο. Πολλαπλά VPA-100 μπορούν να συνδεθούν μέσω ενός PoE switch σε απόσταση έως και 100 μέτρων μεταξύ τους. Επίσης είναι ευέλικτα στην εγκατάσταση αφού  μπορούν να εγκατασταθούν προαιρετικά σε τοίχους ή σε οροφές. Εάν το IP PBX υποστηρίζει τηλεειδοποίηση και ενδοεπικοινωνία , τότε ένα IP τηλέφωνο μπορεί να καλέσει πολλαπλά VPA-100 ταυτόχρονα. Τα τηλεφωνικά κέντρα της Planet υποστηρίζουν public announcement από τις προ-εγκαταστημένες εφαρμογές στα smart phones μέσω του ασύρματου ή του 3G/4G δικτύου.

Το VPA-100 παρέχει 4 προγραμματιζόμενες ψηφιακές θύρες εξόδου για την διαχείριση της ενεργοποίησης και της απενεργοποίησης . Συνήθως διαχειρίζεται μέσω web interface. Όταν γίνει μια κλήση από κάποιο IP Phone στο VPA-100, ο χρήστης μπορεί επίσης να διαχειριστεί αυτές τις λειτουργίες μέσω του πληκτρολογίου του IP Phone. Εν συνεχεία ,το VPA-100 μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω PoE ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Η ένταση  του μεγαφώνου και του μικροφώνου μπορεί να προσαρμοστεί μέσω του web UI έτσι ώστε να υπάρχει την καλύτερη δυνατή αναγγελία σε κάθε περιβάλλον εγκατάστασης πχ δωμάτια, ορόφους γραφείων , διαδρόμους κτλ.

KEY FEATURES

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν θα βρείτε εδώ.

IPM-8220

Το IPM-8220 είναι μια οχτάπορτη συσκευή IP διαχείρισης  ισχύος με χρήσιμες λειτουργίες . Με την πρωτοποριακή IP-based τεχνολογία, η Planet πέτυχε την μετατροπή της παραδοσιακής  διαχείρισης ενέργειας σε μια πραγματική συσκευή δικτύου. Προστατεύοντάς σας από τον κίνδυνο της ολικής διακοπής ρεύματος -  που συχνά συμβαίνει με τις συνηθισμένες συσκευές διαχείρισης ( PDU ) - όταν συμβαίνει υπερφόρτωση του συστήματος ενέργειας, το IPM-8220 με ενσωματωμένη ασφάλεια και διακόπτη reset , εγγυάται την σταθερότητα του PDU και των συνδεδεμένων σε αυτό συσκευών. Η ασφάλεια των 16amp προλαμβάνει τις επικίνδυνες υπερτάσεις του κυκλώματος που θα μπορούσαν να χαλάσουν τον εξοπλισμό .

KEY FEATURES

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν θα βρείτε εδώ.

UPOE-800G

Μια άψογη αναβάθμιση του υπάρχοντος 802.3af/802.3at PoE πρωτόκολλου σε  Ultra Power over Ethernet σύστημα. Το UPOE-800G  είναι ένα Gigabit Ultra PoE 60W Managed Injector Hub που παρέχει 8 πόρτες  10/100/1000BASE-T.  Επίσης διαθέτει Ultra PoE injector και υποστηρίζει έξυπνες λειτουργίες PoE για διαχείριση μέσω απομακρυσμένης διεπαφής χρήστη Web . Το UPOE-800G προσαρμόζει το IEEE 802.3at/af PoE πρωτόκολλο σε ένα νέο σύστημα 4 ζευγών το οποίο είναι ικανό να μεταφέρει πάνω από 60w ανά πόρτα  ώστε να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες  για υψηλή κατανάλωση .

Όντας ένα Ultra-PoE Injector Hub για  VoIP , ασύρματα δίκτυα και δίκτυα παρακολούθησης, το UPOE-800G παρέχει τις παρακάτω εξειδικευμένες λειτουργίες:

KEY FEATURES

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν θα βρείτε εδώ.

 

 

 

 

PROFESSIONAL SERVICES INTEGRATED NETWORKING AND POWER SOLUTIONS © 2024