Κατηγορίες Προϊόντων

Industrial Λύσεις από την Professional Services!

 
Industrial Λύσεις από την Professional Services!
Planet Logo

Η σειρά Industrial Ethernet της Professional Services προσφέρει υψηλής αποδοτικότητας και ασφάλειας λύσεις για την αδιάλειπτη λειτουργία των προϊόντων σε δύσκολα εργασιακά περιβάλλοντα , όπως βιομηχανίες, εξωτερικές εγκαταστάσεις και πολύ υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες.

Αξιόπιστη Ενισχυμένη Προστασία Σχεδιασμού

Η Professional Services σάς προτείνει λύσεις που σχεδιάζονται με σκληρό και ανθεκτικό περίβλημα για να είναι αποδοτικές και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις και σε θερμοκρασίες από -40 έως 75 ⁰C. Ως αποτέλεσμα της χρήσης των προϊόντων Industrial Ethernet, πετυχαίνετε βέλτιστη αποτελεσματικότητα και ποιότητα εργασίας.

Φιλική προς το περιβάλλον σχεδίαση PoE για την εξάλειψη καλωδιακής εγκατάστασης

Οι λύσεις PoE που προσφέρει η εταιρία μας περιλαμβάνουν switches, converters, extenders καθώς και ασύρματα access points συμβατά με τα standards της ΙΕΕΕ 802.3af και 802.3at . Είναι ικανά να μεταφέρουν data και ρεύμα σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων .Με αυτόν τον τρόπο μειώνετε την χρήση καλωδίων και περιορίζετε την ανάγκη για παραπάνω ηλεκτρολογικές υπηρεσίες και καλώδια επέκτασης .

Κορυφαία ενσωμάτωση της τεχνολογίας PoE

Για την ανταπόκριση στη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη διασύνδεσης απομακρυσμένων περιοχών, η Professional Services προσφέρει το Industrial Solar Power PoE Switch που χρησιμοποιεί την εκπομπή μηδενικών ρύπων άνθρακα και ενσωματώνει την PoE τεχνολογία ώστε να επιτρέπει την ανάπτυξη του δικτύου οπουδήποτε , χωρίς φυσικά εμπόδια .Επίσης, παρέχει λύσεις χωρίς απαιτήσεις συντήρησης και χωρίς προβλήματα για δίκτυα στα οποία υπάρχει η ανάγκη για γρήγορη συνδεσιμότητα, μεγάλη ευελιξία και αξιοπιστία όπως η εξ αποστάσεως παρακολούθηση και η ασύρματη επικοινωνία σε μεγάλες αποστάσεις.

Αξιόπιστο Data Redundancy & Fast Recovery σε βιομηχανικά δίκτα Ethernet

Η σειρά Industrial Ethernet της Professional Services ενσωματώνει την τεχνολογία Redundant Ring στις βιομηχανίες για την ενίσχυση της αξιοπιστίας και της λειτουργίας του συστήματος σε σκληρές εργοστασιακές συνθήκες. Προστατεύει τη συνδεσιμότητα του δίκτυου σας από τις διακοπές ρευματος και από εξωτερικές εισβολές. Mε την ισχυρή και γρήγορη ικανότητα του για self-recovery και τη βελτιστοποίηση του  Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP) απαιτούνται λιγότερο από 20ms για την αποκατάσταση του δικτύου σας .

Οικονομική και  αποδοτική λύση για RS-232 / RS-422 / RS-485 πάνω  από Industrial Ethernet εφαρμογές

Το Serial over Ethernet Converter είναι ειδικά σχεδιασμένο γα τη μετατροπή της σειριακής RS-232, RS-422 ή RS-485 για την γρήγορη, αποτελεσματική και ανέξοδη επέκταση δικτύωσης .

 
Contact
 
 
 

 

PROFESSIONAL SERVICES INTEGRATED NETWORKING AND POWER SOLUTIONS © 2024