Κατηγορίες Προϊόντων

ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΕ ENDIAN UTM!

Η PROFESSIONAL SERVICES σε συνεργασία με την ENDIAN στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με μεγάλες προσφορές σε UTM για όλο τον Μάιο!!

Δεν είναι ασυνήθιστο για μια SMB επιχείρηση να παραβλέπει ή ακόμα και να αγνοεί τελείως την προστασία της από τους κινδύνους του διαδικτύου. Πολλοί εργαζόμενοι εξάλλου , έρχονται αντιμέτωποι και με άλλα προβλήματα όπως :  η κάλυψη πολλαπλών ρόλων στην εταιρεία , το μικρό budget , ο ανταγωνισμός με  μεγάλες εταιρείες – κολοσσούς κ. α

Προστατεύοντας το δίκτυο σας και παρέχοντας σας εύκολα διαχειρίσιμα προϊόντα , η Professional Services σάς βοηθάει να εξασφαλίσετε την αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης σας ώστε να μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε δραστηριότητες που σας αποφέρουν έσοδα.

Η ναυαρχίδα των προϊόντων μας που προσφέρονται για SMB επιχειρήσεις είναι :

Mini 25, Mini 25 WiFi και Mercury 50 .

Τα παραπάνω είδη παρέχουν όλες τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά προστασίας κατά των απειλών της σειράς Endian UTM και το κάθε ένα από αυτά παρέχει ολοκληρωμένη προστασία ενάντια σε οποιαδήποτε εισβολή του δικτύου σας που μπορεί να ελλοχεύει κίνδυνο για την επιχείρηση σας.

 

Επιπρόσθετα σε μια ολοκληρωμένη λύση προστασίας , τα παραπάνω προϊόντα μας περιλαμβάνουν και Hotspot , δίνοντας έτσι στις SMB επιχειρήσεις περισσότερα εργαλεία για να αυξήσουν τα έσοδά τους !

* Η προσφορά ισχύει μόνο για τα προϊόντα hardware. Maintenance packages, software ή virtual appliances δεν περιλαμβάνονται. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ!

 

 

 

 

PROFESSIONAL SERVICES INTEGRATED NETWORKING AND POWER SOLUTIONS © 2024